top of page
goranvanhesse_tedx2_edited.jpg

Boek Alex als keynote speaker

“DE WERELD VAN WERKEN IS TOE AAN EEN FLINKE UPGRADE.”  

Alex is een ware pionier als het gaat over “Anders Werken”. Ze deelt haar geheel unieke én bewezen visie op werk en maakt daarbij een gedurfd statement: “Alle problemen die op dit moment worden ervaren in het werklandschap kunnen worden verholpen met mijn nieuwe methode in werk.” In juni '23 stond ze op als spreker op TEDx Eindhoven en in September van dat jaar komt haar eerste boek uit. Haar talk of workshop zal je perspectief op werk voorgoed veranderen.

01

TEDx

Als jonge professional kwam Alex al snel tot het besef dat onze manier van werken achterhaald is. Gedurende de afgelopen tien jaar heeft ze met veldonderzoek diverse vernieuwende inzichten verzameld. In haar TED Talk deelt ze deze waardevolle kennis en ervaringen omtrent nieuwe manieren van werken.

Gradient Background

02

Talking Points

Succesvol Remote Werken - In deze straight to the point presentatie deelt Alex haar 3 keypoints die je brengen naar meer vrijheid in je werk. Maar praatjes vullen geen gaatjes, dus ze deelt ook direct 4 stappen om direct in actie te komen om die vrijheid ook daadwerkelijk te bereiken. 

73cc1f04-2843-4d1d-8a4e-7f2e54de8c41 2.JPG

The art of timing - Heb jij tijd of heeft tijd jou? Ontdek hoe jij tijd kan hebben in plaats van dat jij geleefd wordt door jouw agenda, meetings die door anderen worden ingeschoten of de uren in de dag die nooit genoeg zijn voor jouw to-do lijst. In deze talk komt Alex met een paar hele grote eye-openers. Van die dingen die heel logisch zijn als je ze hoort, maar waar je je eerder simpelweg nooit bij stil had gestaan. Deze talk is voor iedereen die meer grip op de tijd wil krijgen, zodat er meer tijd over is om van het leven te genieten. 

No war on talent - Pas als je begrijpt waar onze overtuigingen rondom werk vandaan komen, kun je in beweging komen naar een manier van werken die beter past in onze huidige tijdgeest. En als je dit begrijpt zul je ook inzien dat alle uitdagingen die wij momenteel ervaren binnen werk er niet hoeven te zijn. Heb je last van the war on talent, te veel verzuim of te weinig verbinding op de werkvloer? Alex geeft in haar visie in één klap een oplossing voor al deze problemen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Breng een open mind mee naar deze talk, wees bereid iets nieuws te proberen en ervaar zelf hoe het écht anders kan. 

Alex Malone__EST2550.jpeg

Practise what you Purpose - Volgens Alex hoeft werk geen tijd en energie te kosten, maar levert het dat juist op! Ben je benieuwd hoe? In deze talk deelt ze hoe jij van ‘werk’ kunt verschuiven naar levenswerk. Stop met werken van  9-5, 5 dagen in de week of zelfs tot aan je pensioen, maar ga werken voor je leven! 

Vandaag is de Deadline - In haar boek deelt Alex de 7 onmisbare spelregels voor het nieuwe werkveld en in deze talk deelt ze de belangrijkste inzichten uit het boek zodat freelancers, professionals en organisaties minder last hebben van de uitdagingen in ons werkveld. Deze talk inspireert, beweegt en daagt uit om werk samen anders te gaan inrichten met meer werkgeluk, verbinding en output-gericht resultaat als doel!

03

Podcasts interviews 

Alex is met haar visie over werk te gast geweest in verschillende podcasts. Ze deelt open en eerlijk over haar persoonlijke ontwikkeling, reisavonturen en vooral haar ideeën over het creëren van een nieuwe werknorm. Heb je zelf een podcast en ben je geïnteresseerd in gesprekken over alternatieve werkmethoden, haar boek, of reizen? Deel hier je podcast en nodig Alex uit als gast.

Steffie Rose Du Main, bekend van haar boeken Mindful & Miljonair en Ongelimiteerd Leven, spreekt Alex over werken vanuit je eigen ideale ritme en waarom het zo belangrijk is om naar je gevoel te luisteren voordat je actie onderneemt. "Er wordt met onze huidige werknorm beslag gelegd op onze twee meest waardevolle bezittingen: onze tijd en energie. Het is tijd om het eigenaarschap weer terug te pakken over beiden, want niemand is de eigenaar van onze tijd en energie, behalve wij zelf."  

HOLISTISCH LEVEN PODCAST VIERKANT(7).png

Marjolein Berendsen en Alex gaan in gesprek over wat remote werken inhoudt en hoe zij vrijheid in werk heeft gecreëerd. Ze duikt in op de oorsprong van onze werkcultuur, hoe wij op jonge leeftijd al leren om onze verantwoordelijkheid buiten onszelf te leggen en hoe je productiever werk verricht wat impact maakt. Alex neemt je mee in een rustgevende meditatie en verdiepende schrijfopdracht waardoor jij kan gaan ontdekken wat vrijheid voor jou betekent. Stap uit je angst en comfortzone en ga het leven. Luister je mee?

image-3562678394.jpg

Arbeidspsycholoog Toska Gort en Alex worden in deze podcast van de Volkskrant geïnterviewd over hun visie op thuiswerken. Veel mensen willen niet meer (fulltime) terug naar kantoor, maar wat is ervoor nodig om het ‘nieuwe werken’ te laten slagen?

gwenvanpoorten_alexmalone_edited.jpg

Gwen van Poorten bespreekt het Digital Nomad leven. Hoe was het om  jaren geleden het kantoor in te ruilen voor reizend werken? In deze aflevering legt ze uit hoe ze op deze switch kwam en ze geeft advies: hoe kom je over je angst heen om nieuwe dingen te doen?

Alex prikkelt, inspireert en motiveert steeds opnieuw om verder te kijken, anders te doen en je eigen pad te lopen. Heel dankbaar voor alles wat haar visie geopend heeft!

Jente van de Wouden

04

Prijsrange

De kosten voor een keynote of een inhoudelijke workshop beginnen bij €2500, exclusief BTW en reiskosten. Je kunt de sessies zowel online als offline reserveren en elke sessie heeft een minimale duur van een uur.

PHOTO-2022-06-29-16-19-38+3+(1).jpg
198_Momenttom.com_2023_I77A3270.jpg

Aanvraag formulier

Bedankt voor je aanvraag! We komen binnen 48 uur bij je terug.

bottom of page