top of page

Favorieten

Ik heb veel keuzes gemaakt die niet de standaard zijn. Zo ben ik zoveel mogelijk gestopt met producten die niet duurzaam voor de wereld of gezond voor mijn lichaam zijn. Zo ben ik bijvoorbeeld gestopt met de pil om naar natuurlijke anticonceptie over te stappen en ondersteun ik mijn lichaam en gezondheid met etherische oliën en natuurlijke, vegan supplementen. 

 

Op deze pagina vind je mijn favoriete producten en diensten die ik, voor mij persoonlijk of mijn bedrijven, gebruik. Ze helpen me goed voor mezelf te zorgen en maken mijn leven een stuk makkelijker. Het zijn producten waar ik enthousiast over ben en met sommige merken heb ik een samenwerking opgezet.

Sommige van de linkjes die ik deel zijn een affiliatelink. Dat betekent dat ik een klein percentage ontvang mocht jij iets via mijn link bestellen of mijn kortingscode gebruiken. Een affiliatelink maakt het product verder niet duurder voor jou - Je krijgt dus korting dankzij mijn link, of je merkt er helemaal niks van. Andersom is dit wel een manier voor mij om een klein extraatje te verdienen voor de research die ik heb gedaan naar deze producten toen ik begon met kiezen voor meer bewustere alternatieven die beter passen bij mij en mijn leven. 

Alvast bedankt ALS je iets besteld via één van mijn linkjes! 

Get a Quote

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

Thanks for submitting!
bottom of page