top of page
_LF_1838-bewerkt.jpg

Ben je klaar voor een nieuw perspectief op werk? 

Onze manier van werken is achterhaald. 

 

De meeste mensen werken nog steeds op de manier die bijna twee eeuwen geleden is bedacht: van 9 tot 5, met geld als voornaamste drijfveer, onzekere micromanagers, een giftige werkcultuur en een collectieve burn-out als gevolg daarvan. Het wordt hoog tijd dat we dat vastgeroeste systeem radicaal veranderen. "En dat kán ook!" zegt Alex.

 

Ontdek hier hoe ook jouw werk een portal kan zijn naar vrijheid.

ff8995_c424d43df5274a4986260784b37817d5_mv2.png

01

Bestel: Vandaag is de Deadline

Maak kennis met de 7 spelregels van ons nieuwe werkveld en met Holiwork, een nieuwe allesomvattende methode die ons hedendaagse werk weer leuk, gezond en sacred maakt. Het is de hoogste tijd dat we onszelf een hele nieuwe manier van werken gunnen. Niet volgend jaar, niet morgen, maar vandaag.
 

02

Boek als spreker 

Alex deelt bevlogen haar geheel unieke én bewezen visie op werk en maakt daarbij een gedurfd statement: “Alle problemen die op dit moment worden ervaren in het werklandschap kunnen worden verholpen met mijn nieuwe methode in werk.”  Haar talk of workshop zal je perspectief op werk voorgoed veranderen.

goranvanhesse_tedx2_edited.jpg
Copy of Alex - IG Posts - The Alliance.jpeg

03

Laten we samenwerken!

The Alliance is geen gewoon bureau. En jij bent geen gewone klant. Wij zijn bondgenoten, een club van gedurfde ondernemers, creatieve geesten en impactmakers. We geloven in samenwerken en het bouwen van inspirerende merken die niet alleen winstgevend zijn, maar ook een positieve impact hebben op de wereld.

04

Klaar voor een ultieme uitdaging in werk?

Laat je zelf één jaar lang uitdagen richting ultieme vrijheid in jouw werk. Door op diep level te begrijpen hoe de mechanismes van transformatie werken, kun jij sneller groeien, zowel persoonlijk als zakelijk, op individueel vlak én jij samen met jouw team. Als je wilt ervaren wat anders werken écht betekent dan is The Challenge Club iets voor jou!

PDF The Challenge Club (Logo).jpeg
Copy of PDF The Challenge Club (Banner (Landscape)).jpeg

"Ik ga de wereld van werken veranderen"

Over het verhaal van Alex 

"In 2014 begon ik mijn reis als remote ondernemer. Ik was vertrokken uit Nederland en reisde de wereld over met mijn laptop, omdat ik - ondanks mijn torenhoge ambities en liefde voor werk - niet paste binnen de cultuur die heerste in de kantoren waar ik tot dan toe had gewerkt. 

 

Ik wilde hard werken, maar niet elke dag op hetzelfde kantoor binnen vaste uren en niet voor commerciële partijen zonder diepgeworteld verlangen om een verschil te willen maken. Die manier van werken voelde leeg, nutteloos en paste niet bij me. 

 

Met een backpack vol dromen en een laptop vol ideeën werkte ik vanaf de mooiste plekken. Ik sliep onder de sterren, ontmoette de meest bijzondere verhalen, beklom de prachtigste bergen en overwon uitdaging na uitdaging. Als Digital Nomad, ver weg van het Nederlandse werksysteem, werd mijn tijd weer van mij en ik besefte dat waar ik ook zou zijn en met wie ik ook zou werken, het mijn, en alleen mijn, verantwoordelijkheid is om de eigenaar te zijn van mijn tijd en energie. Ik heb geen groot bureau, werkgever of project manager nodig heb om mijn vaardigheden in te zetten en de inhoud van mijn tijd te bepalen. 

 

Vanaf toen wist ik: het is mijn taak om een manier van werken te definiëren waardoor werken ons geen tijd en energie kost, maar juist oplevert. 

 

Daarom ontwikkelde ik een methode die dat mogelijk maakt. 

 

Een methode die ik Holiwork noem.  Holiwork gaat over werken op een manier die écht past bij wie jij diep van binnen bent. Een manier die je aanzet om datgene te doen waar je gelukkig van wordt, wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent.  Holiwork is voor professionals die voelen dat wat wij werken noemen anders moet, maar niet precies weten hoe. Holiwork is er voor nieuwelingen, vertrouwelingen en bewustelingen. Managers, werknemers, ondernemers of studenten: het maakt niet uit. Ik praat tegen mensen die zich niet goed voelen bij het huidige werksysteem en klaar zijn voor een andere werkwijze."

Doe je mee? 

get in touch

  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
_LF_2127.jpg
bottom of page