top of page

van onbegrepen en altijd anders naar onmiskenbaar en impactvol

It's been a bumpy ride..

Een buitenbeentje, anders en een beetje gek. Gek op dieren en de natuur. Altijd nieuwsgierig en 1001 vragen. Spontaan, sociaal en open, maar stiekem het liefst alleen. Prikkels zijn namelijk gauw te veel en vrijheid en autonomie te belangrijk. Allergisch voor small talk en daarom onhandig en ongemakkelijk in gezellige settings. Iemand met een gebruiksaanwijzing zeggen sommigen, anderen noemen het rebels. Het is niet rebelleren om het rebelleren. Alleen als anders iets oplost wat nu niet klopt. Gedreven door een diep verlangen naar verbinding, eenheid en eerlijkheid gaat ze links waar de rest rechts gaat. Een zoektocht naar antwoorden die veel heeft gekost; vriendschappen, moeilijke keuzes, vastberadenheid en daadkracht. Het kostte tijd, geld en een hoop negatieve meningen vol onbegrip van de wereld om haar heen. 

 

Zo begon ze haar zoektocht naar ultieme vrijheid.

 

Het begon met het afwijzen van een promotie en een vast contract om de gouden kooi te verruilen voor een trip door Zuid-Amerika. Twee beloftes waren de start van een nieuw begin. 1. "niemand bepaald hoe ik mijn tijd in deel, mijn tijd is van mij" en 2. "ik geef mijn energie aan dat wat mij meer energie teruggeeft."  Vrijheid betekende ooit onbeperkt vrijheid, maar na die belofte weet Alex als geen ander échte vrijheid gaat over eigen keuzes maken en verantwoordelijkheid (kunnen) nemen over alles wat er echt toe doet..

 

"Stop je met kijken naar anderen. Maak keuzes vanuit jouw hart en ziel en beslis hoe jij jouw leven wilt inrichten. Dat voelt in het begin onwennig, want dit hebben we zo niet geleerd, maar geloof mij; als je eenmaal die soort vrijheid hebt ervaren, dan kun je niet meer terug, wordt het steeds makkelijker en blijf je jouw eigen koers varen."

Wooden Hut
e0faab3d-ac7a-4058-93e6-b107ed140367 2.JPG

Waarom is vrijheid zo belangrijk?

1. De wereld is hard aan het veranderen, maar veel van de systemen van vroeger bestaan nog steeds. Ik geloof in nieuwe, vrije manieren om samen te leven, werken en creëren. 

2. Wanneer meer mensen zelf kunnen bepalen hoe ze hun tijd en energie indelen, gaat veel van hun output naar dingen die er voor hen écht toe doen. Let's cut the bullshit en laten we samen bijdragen aan een harmonieuze samenleving. Eentje zonder angst, controle en strijd.

3. Mensen die vrij zijn weten hun waarde en laten zich door niemand tegenhouden om alles uit hun leven te halen wat er in zit. Dat gun ik iedereen! 

Missie

Het is mijn missie om de wereld van werken te veranderen. Ik geloof niet langer in werken binnen gezette 9 tot 5 tijden, vanuit hetzelfde kantoor, 5 dagen per week. De afgeloppen jaren hebben laten zien dat het ook écht anders kan. 

Mijn grote droom is dat jij en ik vrij zijn om te werken en creëren vanuit ons eigen ritme. Ik geloof namelijk dat wij dan veel meer impact kunnen maken. Onderzoek doen naar jouw ideale ritme is daarvoor cruciaal. Dat kun jij alleen zelf, maar ik bied wel ondersteuning aan professionals die de keuze maken om hun tijd en energie de focus te maken van hun werk. Wanneer je deze keuze maakt kan werk een krachtige portal zijn naar vrijheid. Ga je mee? 

8e3e0dbf-c9d4-4163-ac7f-4e30bb484392 2.JPG

Set 
yourself
free

Marble Surface
20210622-tomdoms_0372572.jpg
_LF_1870-bewerkt.jpg
_LF_2084.jpg

Samenwerken?

Je kunt mij enthousiast krijgen van werken met mooie mensen, bedrijven en mooie missies. Ik heb verschillende bedrijven en sta open om jou te helpen bouwen aan jouw missie!

bottom of page