Be a voice
not an echo

Zelf werk ik sinds 2014 remote. Dat was voordat er veel over geschreven en gedeeld werd. Het wiel moest nog worden uitgevonden. Mijn nodige lessen en inzichten werden daarom vooral opgedaan door trial en veel error. Inmiddels zie ik dat wat ik heb geleerd anderen kan helpen, zeker nu de remote revolutie sinds een aantal jaar steeds sneller aan het ontwikkelen is en daar allerlei uitdagingen bij komen. Ik deel graag mijn visie die vertaald werd in verschillende publicaties..

Be a voice
not an echo

Zelf werk ik sinds 2014 remote. Dat was voordat er veel over geschreven en gedeeld werd. Het wiel moest nog worden uitgevonden. Mijn nodige lessen en inzichten werden daarom vooral opgedaan door trial en veel error. Inmiddels zie ik dat wat ik heb geleerd anderen kan helpen, zeker nu de remote revolutie sinds een aantal jaar steeds sneller aan het ontwikkelen is en daar allerlei uitdagingen bij komen. Ik deel graag mijn visie die vertaald werd in verschillende publicaties..

Podcasts

Meer over remote werken, nomad ondernemerschap, de veranderende werknorm en onze populaire Helweek from Home in de volgende interviews:

In #metznallen de podcast gaat Gwen van Poorten elke week in gesprek met bekende en onbekende gasten over allerlei thema’s met als doel: meer leren! Ze dropt vragen van de luisteraars en in deze podcast werd ik aan de tand gevoeld over Ibiza, je sexy voelen, comfort zones en natuurlijk werken en reizen combineren..

Werken vanuit jouw ideale ritme en vanuit je gevoel de juiste actie ondernemen zijn belangrijke elementen van succes. Hoe doe ik dat? Ik ga hierover in gesprek met Steffy Roos Du Maine van het boek Mindful & Miljonair.

Veel mensen willen niet meer (fulltime) terug naar kantoor, maar wat is ervoor nodig om het ‘nieuwe werken’ te laten slagen? In deze podcast van de Volkskrant & de Intermediair ga ik in gesprek met een arbeidspsycholoog

De hosts van de Workjuice podcast deden mee aan onze helweek. We hebben het over hoe deze 7 dagen je leven compleet kunnen veranderen en ik vertel meer over hoe remote werken jouw werkdag kan optimaliseren.

In #metznallen de podcast gaat Gwen van Poorten elke week in gesprek met bekende en onbekende gasten over allerlei thema’s met als doel: meer leren! Ze dropt vragen van de luisteraars en in deze podcast werd ik aan de tand gevoeld over Ibiza, je sexy voelen, comfort zones en natuurlijk werken en reizen combineren..

In #metznallen de podcast gaat Gwen van Poorten elke week in gesprek met bekende en onbekende gasten over allerlei thema’s met als doel: meer leren! Ze dropt vragen van de luisteraars en in deze podcast werd ik aan de tand gevoeld over Ibiza, je sexy voelen, comfort zones en natuurlijk werken en reizen combineren..

Werken vanuit jouw ideale ritme en vanuit je gevoel de juiste actie ondernemen zijn belangrijke elementen van succes. Hoe doe ik dat? Ik ga hierover in gesprek met Steffy Roos Du Maine van het boek Mindful & Miljonair.

Werken vanuit jouw ideale ritme en vanuit je gevoel de juiste actie ondernemen zijn belangrijke elementen van succes. Hoe doe ik dat? Ik ga hierover in gesprek met Steffy Roos Du Maine van het boek Mindful & Miljonair.

Veel mensen willen niet meer (fulltime) terug naar kantoor, maar wat is ervoor nodig om het ‘nieuwe werken’ te laten slagen? In deze podcast van de Volkskrant & de Intermediair ga ik in gesprek met een arbeidspsycholoog

Veel mensen willen niet meer (fulltime) terug naar kantoor, maar wat is ervoor nodig om het ‘nieuwe werken’ te laten slagen? In deze podcast van de Volkskrant & de Intermediair ga ik in gesprek met een arbeidspsycholoog

De hosts van de Workjuice podcast deden mee aan onze helweek. We hebben het over hoe deze 7 dagen je leven compleet kunnen veranderen en ik vertel meer over hoe remote werken jouw werkdag kan optimaliseren.

De hosts van de Workjuice podcast deden mee aan onze helweek. We hebben het over hoe deze 7 dagen je leven compleet kunnen veranderen en ik vertel meer over hoe remote werken jouw werkdag kan optimaliseren.

En er is meer...

Make de podcast met Kris Pouw

Met Kris praat ik over hoe ik tijdens mijn wereldreis mijn bedrijven oprichtte. Ik deel mijn lessen over ondernemen vanuit intuïtie, vrijer werken en leven, het bepalen van een missie en visie, hoe je focus krijgt, het indelen van je dag en de kracht van zichtbaarheid op social media.

Make de podcast met Kris Pouw

Met Kris praat ik over hoe ik tijdens mijn wereldreis mijn bedrijven oprichtte. Ik deel mijn lessen over ondernemen vanuit intuïtie, vrijer werken en leven, het bepalen van een missie en visie, hoe je focus krijgt, het indelen van je dag en de kracht van zichtbaarheid op social media.

Make de podcast met Kris Pouw

Met Kris praat ik over hoe ik tijdens mijn wereldreis mijn bedrijven oprichtte. Ik deel mijn lessen over ondernemen vanuit intuïtie, vrijer werken en leven, het bepalen van een missie en visie, hoe je focus krijgt, het indelen van je dag en de kracht van zichtbaarheid op social media.

Camp bluff met Anne Hospers

Anne is lekker recht voor haar raap in dit interview.  In dit openhartige interview spreekt vraagt ze me naar het ontstaan van mijn tweede bedrijf, waarom ik alleen op reis ging, mijn kijk op digital nomads, waar ik van droom, mijn burn-out en hoe je het vrijheidsgevoel overal kan voelen, zelfs “gewoon” in Nederland. 

Camp bluff met Anne Hospers

Anne is lekker recht voor haar raap in dit interview.  In dit openhartige interview spreekt vraagt ze me naar het ontstaan van mijn tweede bedrijf, waarom ik alleen op reis ging, mijn kijk op digital nomads, waar ik van droom, mijn burn-out en hoe je het vrijheidsgevoel overal kan voelen, zelfs “gewoon” in Nederland. 

In gesprek met Meerlol.nl

In deze podcast van Columbus Travel vertel ik meer over mijn missie, de ‘remote revolution’ en mijn ambitie om de wereld van werken te veranderen. Ik vertel over leven buiten de comfortzone en onze goedlopende ‘Helweken’ die je een reis door jezelf laat maken. Ik deel een kritische blik op het digital nomadbestaan, en hoe je als ‘rijke slimme westerling’  iets kunt toevoegen aan de lokale bevolking, in geld, kennis, energie of connecties.

In gesprek met Meerlol.nl

In deze podcast van Columbus Travel vertel ik meer over mijn missie, de ‘remote revolution’ en mijn ambitie om de wereld van werken te veranderen. Ik vertel over leven buiten de comfortzone en onze goedlopende ‘Helweken’ die je een reis door jezelf laat maken. Ik deel een kritische blik op het digital nomadbestaan, en hoe je als ‘rijke slimme westerling’  iets kunt toevoegen aan de lokale bevolking, in geld, kennis, energie of connecties.

In gesprek met Meerlol.nl

In deze podcast van Columbus Travel vertel ik meer over mijn missie, de ‘remote revolution’ en mijn ambitie om de wereld van werken te veranderen. Ik vertel over leven buiten de comfortzone en onze goedlopende ‘Helweken’ die je een reis door jezelf laat maken. Ik deel een kritische blik op het digital nomadbestaan, en hoe je als ‘rijke slimme westerling’  iets kunt toevoegen aan de lokale bevolking, in geld, kennis, energie of connecties.

De Vennootschap podcast

Jonge ondernemer Jarno stelt praktische vragen over het leven als digital nomad. Hoe zorg ik voor structuur in mijn dag als ik op reis ben? Hoe voorkom ik eenzaamheid zonder thuisbasis? Hoe vind ik balans tussen werken en reizen? Mijn antwoorden op deze en andere vragen in de vennootschap podcast!

De Vennootschap podcast

Jonge ondernemer Jarno stelt praktische vragen over het leven als digital nomad. Hoe zorg ik voor structuur in mijn dag als ik op reis ben? Hoe voorkom ik eenzaamheid zonder thuisbasis? Hoe vind ik balans tussen werken en reizen? Mijn antwoorden op deze en andere vragen in de vennootschap podcast!

Avontuurlijk leven podcast

In deze podcast van Columbus Travel vertel ik meer over mijn missie, de ‘remote revolution’ en mijn ambitie om de wereld van werken te veranderen. Ik vertel over leven buiten de comfortzone en onze goedlopende ‘Helweken’ die je een reis door jezelf laat maken. Ik deel een kritische blik op het digital nomadbestaan, en hoe je als ‘rijke slimme westerling’  iets kunt toevoegen aan de lokale bevolking, in geld, kennis, energie of connecties.

Avontuurlijk leven podcast

In deze podcast van Columbus Travel vertel ik meer over mijn missie, de ‘remote revolution’ en mijn ambitie om de wereld van werken te veranderen. Ik vertel over leven buiten de comfortzone en onze goedlopende ‘Helweken’ die je een reis door jezelf laat maken. Ik deel een kritische blik op het digital nomadbestaan, en hoe je als ‘rijke slimme westerling’  iets kunt toevoegen aan de lokale bevolking, in geld, kennis, energie of connecties.

Avontuurlijk leven podcast

In deze podcast van Columbus Travel vertel ik meer over mijn missie, de ‘remote revolution’ en mijn ambitie om de wereld van werken te veranderen. Ik vertel over leven buiten de comfortzone en onze goedlopende ‘Helweken’ die je een reis door jezelf laat maken. Ik deel een kritische blik op het digital nomadbestaan, en hoe je als ‘rijke slimme westerling’  iets kunt toevoegen aan de lokale bevolking, in geld, kennis, energie of connecties.

Meer lezen over
mijn visie op werken?

“Remote werken is geen doel op zich. Het is een krachtige tool die jou vrijheid, balans en succes kan brengen” 

“Alex Malone laat zien hoe je werkend vanuit huis wél een goede werk-privébalans kunt hebben en wel verbinding kunt maken met collega’s.” 

“Volgens Alex Malone zitten de meeste Nederlanders vast in een werkritme dat niet meer van deze tijd is.” 

“Veel thuiswerkers zijn intellectueel onderprikkeld. Het leven is saai. Daar raak je gedemotiveerd van”

“Sinds het thuiswerken missen werknemers een teamgevoel. Wat je als leidinggevende kunt doen? Samen werken aan een missie geeft energie en versterkt het groepsgevoel”

“Juist nu hoef je je niet te conformeren aan de 9 tot 5-tijden en kun je op basis van jouw energie en ritme gaan werken”, legt ze verder uit. “Maar dan moet je wel weten hoe.”

“Ik experimenteer al jaren met alternatieven voor de traditionele werkdag van negen tot vijf. De methode van Larssen bleek het beginpunt voor het vinden van mijn eigen ritme.”

“Op vakantie gaan en tegelijkertijd aan je bedrijf werken, is dat een goede combinatie? Alex Malone definieert een workationals ‘reizen in combinatie met persoonlijke en zakelijke ontwikkeling’.” 

“Hoe begin je jouw leven als digital nomad? Dit is geen typisch digital nomad blog met daarin oppervlakkige tips over hoe je werken en reizen met elkaar kunt combineren”​