top of page
27838d70-0ab0-4b80-9739-098718be208d 2.JPG

Be a voice
not an echo

Zelf werk ik sinds 2014 remote. Dat was voordat er veel over geschreven en gedeeld werd. Het wiel moest nog worden uitgevonden. Mijn nodige lessen en inzichten werden daarom vooral opgedaan door trial en veel error. Inmiddels zie ik dat wat ik heb geleerd anderen kan helpen, zeker nu de remote revolutie sinds een aantal jaar steeds sneller aan het ontwikkelen is en daar allerlei uitdagingen bij komen. Ik deel graag mijn visie die vertaald werd in verschillende publicaties..

Podcasts

Meer over remote werken, nomad ondernemerschap, de veranderende werknorm en onze populaire Helweek from Home in de volgende interviews:

Podcasts

In #metznallen de podcast gaat Gwen van Poorten elke week in gesprek met bekende en onbekende gasten over allerlei thema's met als doel: meer leren! Ze dropt vragen van de luisteraars en in deze podcast werd ik aan de tand gevoeld over Ibiza, je sexy voelen, comfort zones en natuurlijk werken en reizen combineren.. 

gwenvanpoorten_alexmalone.jpeg

Podcasts

Werken vanuit jouw ideale ritme en vanuit je gevoel de juiste actie ondernemen zijn belangrijke elementen van succes. Hoe doe ik dat? Ik ga hierover in gesprek met Steffy Roos Du Maine van het boek Mindful & Miljonair.

2.jpg

Podcasts

Veel mensen willen niet meer (fulltime) terug naar kantoor, maar wat is ervoor nodig om het ‘nieuwe werken’ te laten slagen? In deze podcast van de Volkskrant & de Intermediair ga ik in gesprek met een arbeidspsycholoog

1.jpg

Podcasts

De hosts van de Workjuice podcast deden mee aan onze helweek. We hebben het over hoe deze 7 dagen je leven compleet kunnen veranderen en ik vertel meer over hoe remote werken jouw werkdag kan optimaliseren.

3.jpg
gwenvanpoorten_alexmalone.jpeg

Meer podcasts 

Make de podcast met Kris Pouw

Schermafbeelding 2021-08-30 om 15.38.16.png

Met Kris praat ik over hoe ik tijdens mijn wereldreis mijn bedrijven oprichtte. Ik deel mijn lessen over ondernemen vanuit intuïtie, vrijer werken en leven, het bepalen van een missie en visie, hoe je focus krijgt, het indelen van je dag en de kracht van zichtbaarheid op social media

Meer lezen over
mijn visie op werken? 

bottom of page