top of page

Book as a keynote speaker

Alex is een ware pionier als het gaat over  “Anders Werken”. Ze deelt haar geheel unieke én bewezen visie op werk en maakt daarbij een gedurfd statement: “Alle problemen die op dit moment worden ervaren in het werklandschap kunnen worden verholpen met mijn nieuwe methode in werk.”  In juni '23 stond ze op als spreker op TedX Eindhoven en in September van dat jaar komt haar eerste boek uit. Haar talk of workshop zal je perspectief op werk voorgoed veranderen.

Pink Gradient

Talking points

Alex Malone__EST2550.jpeg

Succesvol Remote Werken - In deze straight to the point presentatie deelt Alex haar 3 keypoints die je brengen naar meer vrijheid in je werk. Maar praatjes vullen geen gaatjes, dus ze deelt ook direct 4 stappen om direct in actie te komen om die vrijheid ook daadwerkelijk te bereiken. 

No war on talent - Pas als je begrijpt waar onze overtuigingen rondom werk vandaan komen, kun je in beweging komen naar een manier van werken die beter past in onze huidige tijdgeest. En als je dit begrijpt zul je ook inzien dat alle uitdagingen die wij momenteel ervaren binnen werk er niet hoeven te zijn. Heb je last van the war on talent, te veel verzuim of te weinig verbinding op de werkvloer? Alex geeft in haar visie in één klap een oplossing voor al deze problemen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Breng een open mind mee naar deze talk, wees bereid iets nieuws te proberen en ervaar zelf hoe het écht anders kan. 

The art of timing - Heb jij tijd of heeft tijd jou? Ontdek hoe jij tijd kan hebben in plaats van dat jij geleefd wordt door jouw agenda, meetings die door anderen worden ingeschoten of de uren in de dag die nooit genoeg zijn voor jouw to-do lijst. In deze talk komt Alex met een paar hele grote eye-openers. Van die dingen die heel logisch zijn als je ze hoort, maar waar je je eerder simpelweg nooit bij stil had gestaan. Deze talk is voor iedereen die meer grip op de tijd wil krijgen, zodat er meer tijd over is om van het leven te genieten. 

Practise what you Purpose - Volgens Alex hoeft werk geen tijd en energie te kosten, maar levert het dat juist op! Ben je benieuwd hoe? In deze talk deelt ze hoe jij van ‘werk’ kunt verschuiven naar levenswerk. Stop met werken van  9-5, 5 dagen in de week of zelfs tot aan je pensioen, maar ga werken voor je leven! 

goranvanhesse_tedx2_edited.jpg

coming soon 

Vandaag is de deadline

Als jonge professional kwam Alex al snel tot het besef dat onze manier van werken achterhaald is. Ze ging op onderzoek uit en kwam de afgelopen 10 jaar tot interessante inzichten in haar field research. Dit jaar komt Alex haar eerste boek uit waar ze al haar kennis deelt voor organisaties die het beter willen doen. Lees de achterflap;  

 

Onze manier van werken is achterhaald. De meeste mensen werken nog steeds op de manier die bijna twee eeuwen geleden is bedacht: van 9 tot 5, met geld als voornaamste drijfveer, onzekere micromanagers, een giftige werkcultuur en een collectieve burn-out als gevolg daarvan. Het wordt hoog tijd dat we dat vastgeroeste systeem radicaal veranderen. En dat kán ook. De grote, logge, door winst gedreven bedrijven hebben hun kans gehad. Dit boek is de eerste date tussen visionairs en hun team. Het is er voor de helden met een missie die het anders willen doen – de impactondernemers die de bedrijven van de toekomst opbouwen vanuit een idealistische visie en de aanpakkers die met hen mee willen rennen. Ik leg je graag uit hoe ook jij deel kunt gaan uitmaken van een heel nieuw soort organisatie; een eerlijk bedrijf, met impact als doel en geld als resultaat, dat wordt geleid vanuit vertrouwen en waarbinnen structuur dienend is aan creativiteit. Maak kennis met Holiwork, een nieuwe allesomvattende methode die ons hedendaagse werk weer leuk, gezond en sacred maakt. Het is de hoogste tijd dat we onszelf een hele nieuwe manier van werken gunnen. Niet volgend jaar, niet morgen, maar vandaag! 

Lets co-create a new reality! 

Alle bedrijven en projecten van Alex zijn ontstaan vanuit een visie die gaat over vrijheid in werk. Ben je klaar voor een hele nieuwe manier van werken? Check onderstaande manieren om samen iets nieuws te openen en bouwen!

Top 4 podcasts interviews 

Alex is met haar visie over werk te gast geweest in verschillende podcasts. Ze deelt open en eerlijk over haar persoonlijke ontwikkeling, haar reizen en vooral over haar visie op hoe we met elkaar een nieuwe werknorm kunnen creëren. 
 

Steffie Rose Du Main, bekend van haar boeken Mindful & Miljonair en Ongelimiteerd Leven, spreekt Alex over werken vanuit je eigen ideale ritme en waarom het zo belangrijk is om naar je gevoel te luisteren voordat je actie onderneemt. "Er wordt met onze huidige werknorm beslag gelegd op onze twee meest waardevolle bezittingen: onze tijd en energie. Het is tijd om het eigenaarschap weer terug te pakken over beiden, want niemand is de eigenaar van onze tijd en energie, behalve wij zelf."  

gwenvanpoorten_alexmalone_edited.jpg

Gwen van Poorten bespreekt het Digital Nomad leven. Hoe was het om  jaren geleden het kantoor in te ruilen voor reizend werken? In deze aflevering legt ze uit hoe ze op deze switch kwam en ze geeft advies: hoe kom je over je angst heen om nieuwe dingen te doen?

HOLISTISCH LEVEN PODCAST VIERKANT(7).png

Marjolein Berendsen en Alex gaan in gesprek over wat remote werken inhoudt en hoe zij vrijheid in werk heeft gecreëerd. Ze duikt in op de oorsprong van onze werkcultuur, hoe wij op jonge leeftijd al leren om onze verantwoordelijkheid buiten onszelf te leggen en hoe je productiever werk verricht wat impact maakt. Alex neemt je mee in een rustgevende meditatie en verdiepende schrijfopdracht waardoor jij kan gaan ontdekken wat vrijheid voor jou betekent. Stap uit je angst en comfortzone en ga het leven. Luister je mee?

image-3562678394.jpg

In deze podcast van de volkskrant worden Alex en arbeidspsycholoog Tosca Gort geïnterviewd over hun visie op thuiswerken. Veel mensen willen niet meer (fulltime) terug naar kantoor, maar wat is ervoor nodig om het ‘nieuwe werken’ te laten slagen?

What others say

Alex prikkelt, inspireert en motiveert steeds opnieuw om verder te kijken, anders te doen en je eigen pad te lopen. Heel dankbaar voor alles wat haar visie geopend heeft! - Jente van de Wouden

Thanks for submitting!

bottom of page