top of page
7b4a2240-04ee-49d8-a134-2cb3fd046782 2_edited.jpg

Become a Freedom Warrior

Dream, roam and let's go

"Measure your success by the growth of your freedom" 

- Yung Pueblo

Grey Torn Food E-book Instagram Post (2).png
Wooden Hut
e0faab3d-ac7a-4058-93e6-b107ed140367 2.JPG

..het loslaten van meningen van anderen.

..hoe jij jouw omgeving kunt afstemmen op jouw wensen.

..structuur. Zonder structuur en zekerheid, geen vrijheid. 

..jezelf en het vertrouwen in jouzelf.

..geld: het creëren van voldoende financiële middelen voor jouw dromen.

.. tijd en energie; jouw twee meest waardevolle bezittingen!

..je werk door te werken vanuit jouw persoonlijke missie.

..het loslaten van je angsten, en stappen in jouw kracht.

In deze guide deel ik hoe jij vrijheid vindt in.. 

Voor wie is deze
Freedom Guide? 

 • Voor iedereen die op één of meerdere gebieden in het leven  (werk, wonen, relaties, financiën, tijd) meer vrijheid wil ervaren.
   

 • Voor iedereen die zich wil inzetten voor vrijheid van zichzelf en anderen, maar niet precies weet hoe of waar te beginnen..
   

 • Voor iedereen die benieuwd is hoe je in deze gekke tijden je nog steeds vrij kunt voelen buiten Nederland.
   

 • Voor iedereen die zich op de één of andere manier "vast" voelt zitten, misschien zelfs iets van een sleur ervaart en nu wil kiezen voor meer avontuur, levendigheid en nieuwe dingen wil proberen.
   

 • Voor iedereen die niet bang is om andere keuzes te maken, maar wel wat handvatten kan gebruiken. 
   

 • Voor iedereen die bereid is om kritisch te kijken naar wat is, durft te dromen over wat kan en écht acties gaat ondernemen.
   

 • Voor iedereen die zich nu enorm aangesproken voelt ;) 

_LF_1870-bewerkt_edited.jpg
Blue Gray and White Minimalist Girl Photo Typography Wattpad Book Cover (1).png

Set 
yourself
free

€19,99*

Ontvang mijn 7 stappen naar meer vrijheid, een uitgebreide gids vol inspiratie, concrete handvatten, vragen om je aan het denken te zetten en opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Exist on your own terms.

That's all.

Thema's:

- (remote) werken

- tijd & energie management 

- geld

- zekerheid en zelfvertrouwen

- werkgeluk 

- jouw persoonlijke missie

- reizen & werken

EXTRA: (liefdes)relaties en vrijheid

Hoe werd ik zelf een Freedom Warrior?

Vaak was ik het buitenbeentje, die rare, de vreemde eend in de bijt. Ik paste nooit binnen de kaders, hoe hard ik ook probeerde. Totdat ik stopte met proberen en het juist helemaal anders ging doen. Vrij van alle verwachtingen ging ik luisteren naar wat ik diep van binnen voelde.

 

Zo begon ik mijn zoektocht naar ultieme vrijheid.

 

Waar ik ooit dacht dat onbeperkt reizen vrijheid betekende, weet ik nu dat échte vrijheid gaat over eigen keuzes maken en verantwoordelijkheid (kunnen) nemen over alles wat er echt toe doet..

 

Als freedom warrior stop je met kijken naar anderen. Je maakt keuzes vanuit jouw eigen intuïtie en beslist zelf hoe jij jouw leven wilt inrichten. Dat voelt in het begin onwennig, want dit hebben we zo niet geleerd, maar geloof mij; als je eenmaal die vrijheid hebt geproefd, ga je niet meer terug en blijf je jouw

eigen koers varen.

8e3e0dbf-c9d4-4163-ac7f-4e30bb484392 2.JPG

Wat anderen zeggen? 

Jadrike boels

Alex, ik vind je fantastisch! Je energie, durf, puurheid, openheid, kwetsbaarheid, maar ook je professionaliteit en kunde. De manier waarop jij in het leven staat is voor mij een bron van inspiratie en motivatie om meer uit het leven te halen. 

Louise Levenbach 

Je geeft alles wat je te delen hebt recht uit je hart en dat maakt je een bijzonder mooi mens. Je hebt een krachtige visie, levensenergie en het is wonderschoon hoe je die deelt met iedereen die van je wil leren. 

Merel van den Bemd

Ik heb me verbaasd over de kennis die Alex op haar 31jarige leeftijd al eigen heeft gemaakt. Ik zou willen zeggen, ga zo door: jij gaat die 1% van de werkende bevolking bereiken en in beweging brengen, daar ben ik van overtuigd!

"Freedom is
what you do with what has been done to you.."

- Jean-Paul Sartre

Grey Torn Food E-book Instagram Post (2).png

Inleiding: 

Het is alweer eventjes geleden dat ik aan mijn netwerk vroeg wat een goede titel is voor wat ik doe, want "digitaal strateeg" dekt de lading allang niet meer. 

 

Warrior Princess, Freedom Guide en Freedom Warrior werden een aantal keer genoemd als serieuze opties. 

 

Ik werd er een beetje ongemakkelijk van, maar toen ik de woorden op me in liet werken merkte ik langzaam maar zeker dat ik me ook wel thuis voel in een titel zo groots als Freedom Warrior. 

 

Ik besefte me dat ook bestaande grote titels als “burgemeester” (meester of baas van de burgers) en “rechter” (de bepaler van het recht) ooit bedacht zijn en inmiddels ingeburgerd en normaal zijn. 

 

Dus waarom zou Freedom Warrior dat niet kunnen zijn? Sterker nog.. ik bedacht me; als ik nou betekenis geef aan deze eervolle titel, dan kan ik het niet alleen zijn, maar kun jij het ook worden. Hoe vet is dat?!

 

In deze guide ga jij leren leven vanuit ultieme vrijheid én hoe jij dat ook voor anderen kunt creëren, want dat is wat een Freedom Warrior wat mij betreft doet; vrijheid leven en creëren, voor zichzelf en voor anderen. 

 

 

Are you ready?

Lees verder in mijn Freedom Guide:

bottom of page